LA CARTA

L’HORTET verdures de temporada sobre un crema d’albergínia fumada i cacau salat     14€

SARDINES marinades i fumades, iogurt, maduixes i roses     17,50€

TONYINA tartar de tonyina vermella salvatge     25€

BONITOL en una amanida d’ encurtits i soja     19€

FOIE amb all negre, festucs i ajoblanco     21€

ESPARDENYES amb pèsols llàgrima     24€

CANALONS de rostit amb bolets de temporada i tòfona     20€

***

ROGERS a la flama, parfait de musclos i salsa de safrà     21€

VIEIRES, bolets de temporada, cansalada viada i un llit de patata     25€

PEIX de costa a l’all cremat, patates a la sàlvia i vinagre merlot     24€

***

ARRÒS sec de foie gras i ànec     24€                                                                                                      

VEDELLA de Girona, el filet amb foie, poma i Oporto     26€

GARRÍ cruixent, quinoa i moniato     28€

PEUS DE PORC en terrina, sense feina i gamba vermella     24€

STEAK TARTAR  a la nostra manera, amb moll de l’os, rovell curat i wasabi     24€

***

LES POSTRES

BRUNYOLS farcits de xocolata calenta     8€

FRUITA el ravioli amb sopa de mango i fruita de la passió     8€

CHEESECAKE a la nostra manera     8€                                                                                  

XOCOLATA, fruits vermells i avellana     8€

POMA i cogombre     8€

***

Servei de pa Triticum, olis i sals 3€ per persona (si no ho desitja digui-ho abans de començar l’àpat i no li cobrarem)

 

Newsletter

Nosaltres

“Joan Morillo i Laura Tejero van estudiar a l’Escola d’Hostaleria de Girona, on van ser alumnes de Joan Roca. Avui, el seu mestre és client de Divinum [...] Per menjar i beure bé” Cristina Jolonch (Magazine de La Vanguardia)

Contacte

De Dilluns a Dissabte
- de 13:30 a 15:45
- de 20:30 a 23:00

Diumenge Tancat

c/ Albareda, 7
17004 Girona
872 080 218
divinum@divinum.cat