GASTRONÒMIC

 

VERMUT una mossegada diferent

SALMÓ curat, cremós d’alvocat, ous d’arengada i dashi

AIR-BAG filet de porc i mostassa verda

CALAMAR un tartar amb emulsió japonesa, ous de tobiko, llima i coriandre

 

DIM SUM farcit de porc ibèric, shiso verd i gingebre

 

SARDINES marinades i fumades, roses i maduixes

 

MÚRGOLES a la crema i pasta fresca

 

ANGUILA fumada i cansalada de coll

 

TURBOT salvatge amb emulsió d’avellanes

 

VEDELLA de Girona, la galta, ratafia i salsafins

 

 

FORMATGES artesans, d’aquí i d’arreu

(opcional suplement 9€)

 

 MARIALLUÏSA i menta

 

SÈSAM, xocolata i plàtan

 

Llaminadures

 

45€

73€ (amb maridatge de vins )

 

*Servei de pa, olis i sal 3€/pers.

*Tots els menús es serviran per la taula completa per una millor harmonia del servei

*El menú festival es servirà fins a les 15:00 (servei de migdia) i fins les 22:30 (servei de nit)

 

 

Newsletter

Nosaltres

“Joan Morillo i Laura Tejero van estudiar a l’Escola d’Hostaleria de Girona, on van ser alumnes de Joan Roca. Avui, el seu mestre és client de Divinum [...] Per menjar i beure bé” Cristina Jolonch (Magazine de La Vanguardia)

Contacte

De Dilluns a Dissabte
- de 13:30 a 15:45
- de 20:30 a 23:00

Diumenge Tancat

c/ Albareda, 7
17004 Girona
872 080 218
divinum@divinum.cat