GASTRONÒMIC

 

Oliva i vermut

Oreo d’anxoves,olives negres i formatge

Air bag d’steak tartar

Tartar de gambes amb alvocat i llima

Bonítol amb encurtits i soja

Rovell d’ou,blat,brou de ceba i fonoll

 

FOIE,anguila fumada i poma

VIEIRA saltat d’espàrrecs i tirabecs amb cremós de blat,robellons i butifarra negra

TRIPA DE BACALLÀ  amb el seu pil-pil i bolets

TONYINA la ventresca,lleugerament fumada amb all escalibat i salsa kabayaki

CUA DE BOU,figues i Pedro Ximénez

COLOMÍ per menjar amb els dits amb la seva royal i el patè

FORMATGES artesans, d’aquí i d’arreu

(opcional suplement 9€)

FRUITA DE LA PASSIÓ I VAINILLA

XOCO 2018

Llaminadures

 

60€

95€ (amb maridatge de vins )

 

*Servei de pa, olis i sal 3€/pers.

*Els menús es serviran per la taula completa per una millor harmonia del servei

 

 

 

Newsletter

Nosaltres

“Joan Morillo i Laura Tejero van estudiar a l’Escola d’Hostaleria de Girona, on van ser alumnes de Joan Roca. Avui, el seu mestre és client de Divinum [...] Per menjar i beure bé” Cristina Jolonch (Magazine de La Vanguardia)

Contacte

De Dilluns a Dissabte
- de 13:30 a 15:45
- de 20:30 a 23:00

Diumenge Tancat

c/ Albareda, 7
17004 Girona
872 080 218
divinum@divinum.cat