GASTRONÒMIC

 

Piruleta de foie i caramel

El nostre fish & chips

Oreo d’anxoves,olives negres i formatge

Dim sum de porc ibèric

Rovell d’ou,cremós de formatge i tòfona

Salmó a la brasa

 

VERAT amb remolatxa,meló i menta

VIEIRA pil-pil de pastanaga,cafè i gingebre

ANGUILA fumada i cansalada de coll

PEIX DEL DIA amb emulsió d’avellanes i aire de llima

PEUS DE PORC sense feina amb poma,pinyons i mole

 

FORMATGES artesans, d’aquí i d’arreu

(opcional suplement 9€)

POMA I COGOMBRE

XOCOLATA, plàtan i sèsam

Llaminadures

 

50€

85€ (amb maridatge de vins )

 

*Servei de pa, olis i sal 3€/pers.

*Tots els menús es serviran per la taula completa per una millor harmonia del servei

*El menú festival es servirà fins a les 15:00 (servei de migdia) i fins les 22:30 (servei de nit)

 

 

Newsletter

Nosaltres

“Joan Morillo i Laura Tejero van estudiar a l’Escola d’Hostaleria de Girona, on van ser alumnes de Joan Roca. Avui, el seu mestre és client de Divinum [...] Per menjar i beure bé” Cristina Jolonch (Magazine de La Vanguardia)

Contacte

De Dilluns a Dissabte
- de 13:30 a 15:45
- de 20:30 a 23:00

Diumenge Tancat

c/ Albareda, 7
17004 Girona
872 080 218
divinum@divinum.cat